Bodysculpting

Het nieuwste Body System van BodySculpting is een volledig geautomatiseerd high technology apparaat met verschillende typen afslanktherapie gecombineerd in één behandeling met keuze uit 38 verschillende programma’s. De apparatuur maakt synergetisch gebruik van de Cavitatie Ultrasound, BodySculpting, Lipolyse én InfraRed therapie om diepere en effectiever gelokaliseerde vet (adipose) cellen, cellulitis lipo dystrofie, water retentie en huidverslapping te behandelen. De apparatuur stelt de operator in staat om tegelijkertijd of individueel verschillende schoonheidsproblemen op dezelfde cliënt te behandelen. Het gebruik van deze intensieve alles omvattende behandeling zorgt voor een zichtbare vermindering van vetweefsel en cellulitis, met een uitstekende toning van de spieren en verstrakking van de huid.

Een combinatie van verschillende technieken  waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het werkt:

* Spierstimulatie als vervanging van sport, algeheel afslanken,
  huidverstrakking en anticellulite
* Vetcel vernietiging door ultrasound (liposuctie zonder operatie)
Infrarood behandeling (doorbloeding verbetert, meer vetverbranding,
  aanmaak collageen voor een strakkere huid)
* Lipolyse (vetverbranding waarbij de energie die hierbij vrijkomt,
  wordt gebruikt voor de spieropbouw)

Cavitatie Ultrasound

Wordt gebruikt om het fibro-sclerotische bestanddeel van cellulitis en vetophopingen tegen te gaan. Cavitatie veroorzaakt een toename van de temperatuur waardoor de snelheid van de metabolische reacties van de adipose wordt verhoogd (waardoor de werking van lipolyse wordt verhoogd) en de lokale pH en de permeabiliteit van celmembranen veranderen. Dit dankzij zijn sterke versnellingskrachten waaraan de weefseldeeltjes onderworpen zijn, met de doorgang van de ultrasone golf. Ultrasound kan de diepste lagen van de weefsels bereiken. Ze verzwakken de adipose structuur, stimuleren de reactivering van de microcirculatie en verminderen zachte, oedematous of fibrous cellulite progressief, met een consequente lichaamsversteviging.

BodySculpting

De behandeling produceert een spierstimulatie voor gericht werk. De apparatuur varieert frequenties en golfvormen op de verschillende typen van spiervezels, waardoor de perfecte aanpasbaarheid van de behandeling mogelijk is. Speciaal voor afslanken, huidverstrakking en lymfedrainage.

InfraRed

Een van de beste methoden voor de overdracht van warmte is infraroodstraling. De behandeling verwarmt het gebied aangenaam, dringt diep door in vetweefsel, stimuleert het metabolisme en
maakt het vrijkomen van toxinen en vetzuren mogelijk. Dankzij een speciale selectieve golflengte geeft de foto-biologische straling alleen warmte wanneer het de vetlagen bereikt, waardoor de temperatuur en daarmee de enzymatische activiteit, die lokale lipolyse stimuleert en de afzettingen van triglyceriden in vetzuren en glycerol stimuleert. Vervolgens worden die vrijgegeven in de bloedsomloop om te worden gemetaboliseerd en geconsumeerd als energieke bron door spiercontractie.

Lipolyse

Cellulite / Adiposity behandeling.
Lipolyse bevordert een toename van de celactiviteit, vergemakkelijkt de bloedcirculatie, bevordert cellulaire uitwisselingen en verhoogt de lokale verbranding van vetten.Deze synergie van acties kan toegepast worden op alle gebieden waar vetophopingen storen (heupen, buik, knieën, dijen).

×