Isagenix eet- en leefstijl

Bij Isagenix draait het om een gezonde eet- en leefstijl. Ze bieden kwalitatief hoogwaardige producten. Deze producten bevatten essentiele vitamines, superfoods en voedingsstoffen die het lichaam dagelijks nodig heeft. Je kunt eenvoudig jouw gezondheidswensen realiseren. Je ontdekt dat gezond eten eigenlijk heel leuk en makkelijk kan zijn. Door gezonde voeding ga je je fitter, vitaler en gezonder voelen.

Isagenix biedt 100% tevredenheidsgarantie.

IsaLean™ Shake

IsaLean™ Shake is een gezonde, natuurlijke en uitgebalanceerde maaltijdvervanger, gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die effectief, gezond gewichtsverlies bevordert en handhaaft. 

Onze producten bevatten ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit die dichtbij de natuur staan en komen er geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen aan te pas. Onze wei-eiwitten die we in onze shakes gebruiken zijn bijvoorbeeld afkomstig van koeien die gras eten, goed worden behandeld, op natuurlijke wijze kunnen grazen en geen hormonen of antibiotica krijgen toegediend. 

Liever de Vegan versie, kies dan de IsaLean Shake Plant Based.

Isagenix Greens™

Isagenix Greens™ is het antwoord om op een simpele manier je dagelijkse portie groene groente binnen te krijgen. Groentes zijn een belangrijke bron van vitamines en mineralen, maar ze bieden ook fytovoedingsstoffen die we niet uit supplementen kunnen halen. Elke schep bevat o.a. spinazie, broccoli , kale en chlorella. 

Ionix® Supreme

Ionix Supreme

Ionix® Supreme is een heerlijke botanische tonic dat is samengesteld uit specifieke ingrediënten om je algehele welzijn en gezondheid te ondersteunen en bevorderen. Dit voedingssuplement kan je elke dag innemen.

Thermo GX™

Thermo GX™ zorgt voor een natuurlijke ondersteuning van de stofwisseling. Met Thermo GX ondersteunt je het vermogen van jouw lichaam om op efficiënte wijze de voedingsmiddelen op te nemen. Ingrediënten zoals niacine en chroom ondersteunen de stofwisseling en energieproductie van het lichaam. Bovendien bevat Thermo GS extract van groene thee, cayenne, kaneel, appelciderazijn, cacaozaad, maar geen stimulerende stoffen.

IsaMove™

IsaMove™ ondersteunt de natuurlijke lichaamsfuncties terwijl je slaapt.

  • Het draagt bij aan een normale, energieafgevende stofwisseling.
  • Het ondersteunt de normale functie en aanmaak van eiwitten in het lichaam.

Bij Isagenix werken we met cleansing days, ook wel de detox dagen. Dit kan je 1 a 2 dagen doen. Tijdens de cleansing gebruiken we onder andere de Nourisgh for Life.

Nourish for Life

Nourish for Life (bessensmaak) is een belangrijk product dat reinigingsdagen anders maakt dan gewoon afwisselend vasten of het simpelweg overslaan van maaltijden. Nourish for Life bevat een synergetische mix van kruiden en planten om u energie te geven tijdens reinigingsdagen en tegelijkertijd het ontgiftingsproces van uw lichaam te ondersteunen.

Ook verkrijgbaar in de smaak peach mango. Natuurlijk zijn er ook wat lekkere snacks.

IsaDelight

IsaDelight zijn heerlijke chocolaatjes in individuele verpakking. Op basis van groene thee, antioxidanten, aminozuren en verschillende B-vitaminen. Snoepen zonder schuldgevoel! Slechte 60 kcal.

De IsaLean™Bar

De IsaLean™Bar is een handige eiwitrijke snack reep. Makkelijk mee te nemen in je sporttas voor na je workout. Het perfecte alternatief voor een ongezonde snack. Zeker nu we allemaal een drukke agenda hebben en gezonde eetgewoonten niet altijd even makkelijk te handhaven zijn.

Smaken: Chocolade Chrispy Cream en Chocolade Puur Genot

IsaPro®

IsaPro® is het ultieme spieropbouwende eiwit met 18g niet-gedenatureerd wei-eiwit in elke portie. Of het nu je doel is om de prestaties te verbeteren, af te vallen of gezond te blijven, het is een gemakkelijke manier om meer eiwitten in je dieet te krijgen! Eiwitten zijn tenslotte essentiële voedingsstoffen voor je lichaam!

AMPED™ Nitro

AMPED™ Nitro is een supplement om voorafgaand aan een training in te nemen. Het is ontworpen om energie, kracht en focus te leveren zodat je jezelf kan uitdagen, intensiever kan trainen en je prestaties kan verbeteren.  AMPED™ Nitro zit vol actieve ingrediënten zoals creatine, beta-alanine en cafeïne van natuurlijke oorsprong zodat je intensiever kan trainen.  Of je nu net begonnen bent of een professioneel atleet bent, AMPED™ Nitro ondersteunt je om je training naar het volgende niveau te tillen.

AMPED™ Post-Workout

AMPED™ Post-Workout is speciaal bedoeld om te voorkomen dat je die erge spierpijn voelt na een intensieve training. 

AMPED™ Post-Workout is een supplement voor na het trainen dat is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten zoals zure kers, kurkuma, astaxanthine en gehydrolyseerd collageen om spierherstel te stimuleren en aan training gerelateerde spierpijn te verlichten.

AMPED™ Hydrate

Het perfecte, lekker verfrissende sportdrankje om tijdens je training gehydrateerd te blijven. Tijdens het sporten verliest je lichaam water, elektrolyten en vitamines. Een goede hydratatie is essentieel bij intensieve of langdurige inspanningen.

e-Shot™

e-Shot™ is een gezond alternatief voor een energiedrankje zonder overmatige cafeïne, suiker en zoetstoffen op basis van natuurlijke ingrediënten.

×